logo
searchboxbanner

لوگو
Share ابزارها
نمایش به صورت متنی
graphنمایش به صورت گراف
Playlist add اضافه کردن به لیست
Print پرینت
Email ایمیل

The chemistry and biology of winemaking

نام موجودیت:

 نمود

نوع موجودیت:

 کتاب

  • عنوان:
  • The chemistry and biology of winemaking
  • تاریخ نشر:
  • c2007.
  • تعداد صفحات:
  • xi, 457 p. : ill., maps ; 24 cm.
  • توصیف:
  • Includes bibliographical references and index. (کتابنامه)br 
    History of wine -- The vine -- The yeast and fermentation -- Winemaking processes -- Lactic acid bacteria and malo-lactic fermentation -- Clarification, stabilisation and preservation -- Maturation and ageing -- Fortified wines -- Other organisms important in oenology -- Pests and diseases. (مندرجات)br 
  • شابک:
  • 9780854042661 (hbk.)
0
مشاهده نمود/ نمونه
لينك مستقيم به ناشر دانلود مستقيم جزييات كتاب شناختي يافت نسخه فيزيكي
نمایش محتوا
similar

همکاران